KOŘENÍCÍ SMĚS VE SKLE (40 G)

S naší kořenící směsí připravíš tip-top masíčko a zeleninku.

Kód: 1841/T-B
od 59 Kč
Kategorie: SOLI A KOŘENÍCÍ SMĚSI
Chilli paprička: Habanero
Pálivost: 5 / 10
Země původu: Anglie
T-Bone Steak
Skladem | 1841/T-B
Můžeme doručit do: 22.11.2024
59 Kč
Hot Curry
Skladem | 1841/HOT
Můžeme doručit do: 22.11.2024
59 Kč
Chicken Tikka
Skladem | 1841/CHT
Můžeme doručit do: 22.11.2024
59 Kč
Chilli con Carne
Skladem | 1841/CHCC
Můžeme doručit do: 22.11.2024
69 Kč
Všechny 4 druhy
Skladem | 1841/VSE
Můžeme doručit do: 22.11.2024
219 Kč
Všechny 4 druhy v dárkovém balení
Skladem | 1841/VSEDB
Můžeme doručit do: 22.11.2024
259 Kč

Můžeš si vybrat směs podle své chuti: T-Bone steak, Hot Curry, Chicken Tikka anebo Chilli con Carne?  

 

T-Bone steak

Složení: skořice, New Mexico paprika, mexické oregano, kmín, česnek, cibule, pepř, kajenský pepř, habanero, sůl

Použití: 10g koření na jeden steak. Pořádně obalit v koření a pomalu grilovat 6-8 min. z každé strany. Nechat odpočinout.

 

Hot Curry 

Složení: koriandr, kurkuma, kmín, pepř, kajenský pepř, hřebíček, skořice, kardamon, zázvor, prášek žluté hořčice, habanero, sůl

Použití: 10g koření na  250g kuřecího masa, marinujeme 4-24h. Nechat odpočinout.

 

Chicken Tikka

Složení: garam masala, prášek z červené řepy, kmín, kurkuma, kajenský pepř, habanero, uzená paprika, česnekový prášek, koriandr, sůl

Použití: 15g koření na 250g kuřecího masa smíchat se šťávou z poloviny citronu a marinovat 12-48 hodin.

 

Chilli con Carne

Složení: uzená paprika, mexické oregano, chilli papričky Ancho, Jalapeno, New Mexico a Habanero, kmín, tymián, celerové semínka, bobkový list, česnekový prášek, sůl

Použití: 20g koření na 400g mletého masa na přípravu tradičního mexického chili con carne.

 

 

Pálivost: směs je mírně pálivá, vhodná pro celou rodinu. Chceš víc ohně? Přisypat si trochu z klíčenky :D

Balení: 60 gramů

Minimální trvanlivost výrobku: 18 měsíců

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: