HABANERO RED MASH (100 ML)
Pálivost 5/10
Habanero mash, klasika
Kategorie: | PÁLIVÉ OMÁČKY |
---|---|
Chilli paprička: | Habanero |
Pálivost: | 5 / 10 |
Země původu: | Anglie |
Chceš poznat pálivé tajemství ukryté v Tvé oblíbené čili omáčce? Čili mash! Mash je základ většiny světoznámých omáček a jestli jsi někdy chtěl zkusit vyrobit vlastní pálivou omáčku, tak toto je přesně ono.
Proč Fermentace?
Jde o čerstvé pomleté papričky (většinou 85-90% z finálního produktu) spolu so solí, které se nechají fermentovat 2-6 měsíců. Chuť dužiny a kůže papriček se spojí, aby při vaření poskytly intenzivní a bohatou chuť.
Výsledkem je kaše (mash) se stabilním pH, připravená na další zpracování a na použití v omáčkach, salsách, a jiných přísadách po celý rok, s konstantní úrovňí pálivosti.
Složení: Habanero red, sůl, kys. octová
Pálivost: 5/10
Objem: 100 ML
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.