HOŘČIČNÁ OMÁČKA S MEDEM (185 ML)
Světově oceněná omáčka.
Kategorie: | MY-CHILLI OMÁČKY |
---|---|
Pálivost: | 4 / 10 |
Země původu: | Česká republika |
Její univerzální použití a přesto výtečná chuť si říká o to, aby si tento kousek našel svoje stálé místo na vašem stole.
Hořčičná omáčka není jen o její hlavní ingredienci, jak její název napovídá, ale i o vyváženém poměru koření, chilli a kvalitního medu.
Složení: Hořčice 50% (pitná voda, hořčičné semeno, ocet, cukr, sůl, kurkuma, výtažek koření), cukr, ocet, jablečná šťáva, med 5,5%, sójová omáčka (voda, sójové boby, sůl, cukr, pšeničná mouka, sójový extrakt), hořčičné semeno, chilli sušené (Jolokia), směs koření.
Získejte světově oceněnou omáčku - 3.místo na World Hot Sauce Awards v americké Louisianě
3. místo na festivalu Chillibraní 2016 v soutěži "výrobek roku 2016".
3. místo World Hot Sauce Awards 2016 v kategorii Mustard based BBQ sauces!
1. místo "CHILLI PRODUCT AWARDS 2015" - WORLD of Chilli
Více o My-Chilli:
Stručně a jasně - dva kámoši, kteří se s podporou rodin pustili do podnikání v gastro byznysu. Žijí na jižní moravě, kde také často nakupují suroviny pro výrobu, od místních farmářů. Firmu založili s naprosto minimálními investicemi, osmilitrovým hrncem na omáčky, vařečkou, ručním tyčovým mixérem a zásobou chilli paprik z desetimetrové zahrádky. Jo, a s obrovským nadšením :-).
Dnes má hrnec s automatickým míchadlem objem 100 litrů, profesionální gastro mixér vypadá spíše jako zbíječka a za jeden den spotřebují tolik chilli, kolik nám dříve stačilo na měsíc. Celý byznys se snaží řídit dle jednoduchého hesla: " dělej jak nejlíp umíš, a chovej se tak, jak bys sám chtěl, aby se k tobě chovali ostatní".
V průběhu času jsme se setkali s nejrůznějšími celebritami ať už v klasickém showbusinessu, v gastru, nebo velikány světa hotsaucek.
Vaření omáčky se Zdeňkem Pohlreichem pro jeden z jeho pořadů.
Setkání s kmotrem všech chilli omáček Johnem Hardem alias Cajohn's
Ed Currie, šlechtitel toho času (k dubnu 2016) nejpálivější papričky na světě - Carolina Reaper.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.