BEER & CHOCO BBQ (185 ML)
Rajčatový základ, pivo (stout) a 100% čokoláda. Ideální pro hovězí maso, trhaná masa a burgery..
Kategorie: | MY-CHILLI OMÁČKY |
---|---|
Pálivost: | 4 / 10 |
Země původu: | Česká republika |
1. místo v soutěži "Výrobek roku 2024" na festivalu Chillibraní 2024
Nová omáčka Beer & Choco BBQ přináší neobyčejnou kombinaci chutí, vyrobenou z prémiových ingrediencí. Vynikající čokoláda od Míšiny Čokolády, která byla oceněna prestižními dvěma hvězdami Great Taste, dodává omáčce jedinečný sladko-hořký charakter.
Společně s výrazným Stout pivem z Pivovaru Spojovna tvoří omáčku ideální k burgerům, hovězímu masu a trhanému masu.
Díky nižší pálivosti (2/5) je omáčka vhodná i pro ty, kteří preferují jemnější chuťový profil.
Složení: Pivo 29% (voda, ječné slady, chmel), voda, cukr, rajčatový protlak, balsamiková redukce (koncentrovaný hroznový mošt, balsamikový ocet, vinný ocet, barvivo: karamel, zahušťovadla: guarová a xantanová guma, antioxidant: disiřičitan draselný), ocet, chilli (Chipotle), čokoláda, sójová omáčka (voda, sójové boby (20 %), jedlá sůl, cukr, pšeničná mouka), sůl, přírodní kouřové aroma, bramborový škrob, BIO melasa, sušený česnek.
Pálivost: 4/10
Objem: 185 ML
Více o My-Chilli:
Stručně a jasně - dva kámoši, kteří se s podporou rodin pustili do podnikání v gastro byznysu. Žijí na jižní moravě, kde také často nakupují suroviny pro výrobu, od místních farmářů. Firmu založili s naprosto minimálními investicemi, osmilitrovým hrncem na omáčky, vařečkou, ručním tyčovým mixérem a zásobou chilli paprik z desetimetrové zahrádky. Jo, a s obrovským nadšením :-).
Dnes má hrnec s automatickým míchadlem objem 100 litrů, profesionální gastro mixér vypadá spíše jako zbíječka a za jeden den spotřebují tolik chilli, kolik nám dříve stačilo na měsíc. Celý byznys se snaží řídit dle jednoduchého hesla: " dělej jak nejlíp umíš, a chovej se tak, jak bys sám chtěl, aby se k tobě chovali ostatní".
V průběhu času jsme se setkali s nejrůznějšími celebritami ať už v klasickém showbusinessu, v gastru, nebo velikány světa hotsaucek.
Vaření omáčky se Zdeňkem Pohlreichem pro jeden z jeho pořadů.
Setkání s kmotrem všech chilli omáček Johnem Hardem alias Cajohn's
Ed Currie, šlechtitel toho času (k dubnu 2016) nejpálivější papričky na světě - Carolina Reaper.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.